23948sdkhjf

Optikkedja med Årets chef

Synsama vd och koncernchef Håkan Lundstedt har utsetts till Årets chef 2020 av tidningen Chef. Han får priset bland annat för att han enligt juryn skapat en vinnarkultur som inkluderar medarbetarna och "låter alla veta att han står stadigt i sina värderingar och i sin strategi, är både disruptiv och finurlig, visar engagemang för medarbetare, teamet och hållbarhet, vilket skapar ringar på vattnet långt ut i samhället".

— Jag är så hedrad, tacksam och superglad för priset som Årets Chef. Jag vill rikta ett varmt tack till Synsam Groups alla fantastiskt duktiga medarbetare, dem jag har nöjet att arbeta med varje dag för att skapa vår arbetsglädje med kundens ögonhälsa och ögonmode i fokus. Jag vill också tacka juryn vars arbete har varit omfattade med en gedigen process som jag känner stor respekt för, säger Håkan Lundstedt, Synsam Groups vd och koncernchef i en kommentar.

Juryns motivering för Håkan Lundstedt lyder:

En chef som vitaliserar de branscher han verkar i, som väcker engagemang och skapar innovation och där det okonventionella blir självklart. Låter alla veta att han står stadigt i sina värderingar och i sin strategi, är både disruptiv och finurlig, visar engagemang för medarbetare, teamet och hållbarhet, vilket skapar ringar på vattnet långt ut i samhället. Har skapat en vinnarkultur med sikte på att bli bäst i världen och då vill han ta med sig teamet upp på prispallen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079