23948sdkhjf

Bilhall blir trädgårdsbutik

En tidigare bilhall öppnar

I april öppnar trädgårdsbutiken Skog & Trädgårdscenter i Hyundai Centers tidigare lokaler i Birsta utanför Sundsvall, skriver Sundsvalls Tidning.

Trion Magnus Olsson, Niclas Sjödin, tidigare ägare av Intersport i Sundsvall och före detta butikschef på Servicecentralen som blir vd i bolaget, och Niklas Nordlund, ägare och vd för Norrlands Hall & Kapell i Timrå står bakom den nya satsningen.

- Vi började planera för det i februari och när vi såg att den här lokalen var ledig ville vi ha den direkt. Det har gått blixtsnabbt efter det, säger Magnus Olsson som tidigare jobbat som vd på Servicecentralen till tidningen.

Trion menar att det fanns en lucka för en ny trädgårdsbutik när Skog & Trädgård gick i konkurs i oktober i fjol och i sortimentet ska trädgårdsprodukter samt reservdelar till exempel röjsågar, gräsklippare, robotgräsklippare och snöslungor rymmas.

Butiken blir återförsäljare åt Husqvarna. Därtill finns en verkstadsdel som ska ta hand om servicen på maskinerna samt erbjuda vinterförvaring av åkgräsklippare och robotgräsklippare.

Ambitionen är även att kunna erbjuda servicetjänster som gräsklippning och snöskottning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11