23948sdkhjf

Cervera värvar från Apotek Hjärtat

Ska hjälpa kedjan öka tempot i e-handeln.

Cervera har rekryterat Nic Staeger till posten som ny onlinechef. Han kommer närmast från en utvecklingsroll inom e-handel hos Apotek Hjärtat och ska hjälpa detaljhandelkedjan att utveckla och öka temot i e-handeln. 

– Vi är enormt glada att få in Nic i vårt team. Hans kompetens och erfarenheter från tidigare uppdrag är exakt vad vi behöver för att utveckla onlineaffären med god lönsamhet. Våra konkurrenter online har haft en betydligt snabbare tillväxt än Cervera, nu finns en tydlig målsättning att ta tillbaka marknadsandelar, säger Peter Rimbäck, vd på Cervera.

Cervera har på grund av rådande coronapandemi lagt extra krut på webbutiken och ska under de senaste veckorna ha tredubblat omsättningen i e-handeln.

”Den prisdynamik vi ser just nu är inte långsiktigt hållbar, men vi måste trots det ligga rätt i pris på nyckelvaror här och nu. Under för lång tid har våra butiker med vår kunniga och inspirerande personal varit ett showroom som våra konkurrenter dragit nytta av. Vi kommer att göra allt vi kan för att ändra på det framgent", skriver kedjan.

Cervera, grundat 1987, omfattar 69 butiker i Sverige samt NK Glas, Porslin & Kök på Nordiska Kompaniet i Stockholm och Göteborg. Ägare är Accent Equity.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.047