23948sdkhjf

Jula gasar på: "Vi siktar högre"

Väntas öppna minst tio nya varuhus, bygger ut centrallagret och ökar digitala satningar.

Under innevarande år planerar Jula att öppna minst tio nya fysiska varuhus vara fyra i Sverige, fyra i Norge och tre i Polen.

I veckan öppnar ett av de planerade varuhusen i Polen, den 2 april, i Szczecin och enheten blir det andra i staden för Jula.

Därtill fortsätter bolaget med den digitala utvecklingen i form av webb, app och e-handelslösningar. Satsningarna omfattar även lagerkapaciteten och detljhandelskedjan  bygger som tidigare aviserat  ut centralagret i Skara med 28 000 kvadratmeter och 90 000 pallplatser för att möta en växande efterfrågan.

Utbyggnationen av lagret ska färdigställas under första kvartalet  2021 och ha en totalyta på 178 000 kvadratmeter.

På Jula siktar vi högre. Vi ska ta marknadsandelar på samtliga tre geografiska marknader som vi finns på under 2020. Vi har ett starkt lågpriskoncept som tilltalar våra kunder och vårt långsiktiga och konsekventa utvecklingsarbete gör att vi står starkt rustade inför framtiden, säger Joachim Frykberg, vd på Jula i en kommentar.

Dock skriver detljhandelskedjan att det sedvanliga festligheterna i samband med butiksöppningen uteblir och likt många aktörer i dagligvaruhandeln har Jula försett  kassor med plexiglas och annan skyddsutrustning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082