23948sdkhjf

Derome öppnar bygghandel i Malmö

Deromes strategi är att växa ytterligare. Nu öppnar de sin andra bygghandel i Malmö.

Derome fortsätter förtäta och expandera i södra Sverige. Nu öppnar företaget sin andra bygg- och industrihandel i Malmö och målet är att Derome ska bli marknadsledande i Skåne och vara yrkeskundens förstahandsval.

– Givetvis påverkas vi också av det som sker i samhället just nu, men vi har möjligheten och förmågan att satsa. Nu är det viktigare än någonsin att vi fortsätter med vår offensiva strategi, säger Johan Winroth, vd Derome bygg & industri, i ett pressmeddelande.

Bygg- och industrihandeln som Derome nu öppnar i Malmö ingår i företagets större satsning i södra Sverige. På några få år har Derome öppnat runt 15 bygg- och industrianläggningar i Skåne, Blekinge och Småland.

– Vi har blivit mycket väl mottagna av kunderna, säger Bengt Blomqvist, regionchef inom Derome.

– På drygt två år har vi gått från relativt okända, till yrkeskundernas förstahandsval för bygg- och industrivaror. Vårt helhetserbjudande gör det enklare för kunden.

Till den nya anläggningen i Malmö Fosie rekryterar Derome cirka 15 nya medarbetare och det kan bli fler framöver.

Det här är den andra bygg- och industrihandeln som Derome öppnar i Malmö och platsen är Fosie Iíndustriområde vilket är strategiskt valt både med tanke på all bygg- och industriverksamhet i området och närheten till E6 och andra viktiga vägar. Det ligger även i linje med målet att yrkeskunderna aldrig ska ha längre än 20 minuter till närmaste Deromeanläggning.

– Allt vi gör handlar om att förenkla för kunderna. Tillgänglighet och logistik är några av ledorden, säger Bengt Blomqvist.

– Därför gör vi fler satsningar i södra Sverige även framöver. Vi ser att leveranserna ökar nu i dessa tider, vilket vi välkomnar. Det blir bättre för miljön, då vi kan planera transporterna på ett effektivt sätt, samtidigt som merparten av vår fordonsflotta drivs av fossilfritt bränsle, säger Bengt Blomqvist.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri och har funnits i mer än 70 år. Att driva verksamhet inom hela kedjan, från skog till färdigt hus är en fördel i tuffare tider.

– Det är en styrka att vi finns på olika marknader, det ger trygghet både till kunderna och medarbetarna, säger Johan Winroth.

– Vi tänker långsiktigt i allt vi gör och kommer att fortsätta satsa.   

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078