23948sdkhjf

Från kläder till löshår – ny vd för Rapunzel of Sweden

Jenny Hansell lämnar H&M för att bli vd för löshårsförsäljaren Rapunzel of Sweden. Hon börjar sin nya tjänst den 20 april och efterträder då Tobias Mattsson. 

– Jag är djupt imponerad över vad bolaget uppnått sedan start, både vad gäller digital närvaro, de egna salongerna och produktutveckling. Nu ser jag verkligen fram emot att starta igång arbetet med att leda nästa kapitel för Rapunzel of Sweden, säger Jenny Hansell i en kommentar.

Hon kommer närmast från rollen som business development manager och har de senaste åren bland annat arbetat inom H&M New Business med att lansera och etablera varumärket Afound. 

Rapunzel of Swedens styrelseordförande Arthur Engel beskriver den ny vd:n som en person med mycket energi som skapar ett starkt ledarskap med framåtanda.

– Jenny har från sina år inom H&M erfarenhet av strategi och affärsutveckling kombinerat med ett starkt genomförandefokus. Dessutom är hon van att driva förändringsprocesser utifrån kundinsikter, säger Arthur Engel.

Rapunzel of Sweden levererar löshår, peruker och hårvård. Utöver onlineverksamheten har Rapunzel konceptbutiker med salonger i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094