23948sdkhjf

Bagaren och Kocken förstärker ledningen

Med erfarenheter från Nilson Group och Ica-koncernen i bagaget går Charlotta Svarfvar till en ny tjänst som sortiments- och inköpschef hos Bagaren och Kocken. Hon kommer också att ingå i ledningsgruppen för e-handlaren som säljer köksmaskiner och köksredskap

Läs också: Castellum hyr ut 10 000 kvadratmeter

Bagaren och Kocken växer och går enligt egen utsago för högtryck även i coronatider. Som ett led i den fortsatta utvecklingen har bolaget under senare tid rekryterat ett flertal nyckelpositioner. I början av året tog MQ:s tidigare vd Christina Ståhl över vd-rollen och nu rekryteras alltså även en ny sortiments- och inköpschef.

– Bagaren och Kocken har ett fantastiskt starkt varumärke och befinner sig i ett spännande tillväxtskede. Jag ser fram emot att utveckla sortiment och inköpsarbetet inom ett produktområde som står mig nära, men också att utveckla hållbarhetsarbetet som kommer stärka Bagaren och Kocken som ledande aktör in i framtiden, säger Charlotta Svarfvar.

Svarfvar har lång erfarenhet från detaljhandel, inköp och sortiment. Närmast kommer hon från en position som Inköps- och hållbarhetschef inom skokoncernen Nilson Group. Hon har tillbringat nio år inom Icakoncernen i olika ledande roller. 

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093