23948sdkhjf

Här öppnar husdjursjätten ny butik

En av Europas största djuraffärer expanderar i Stockholmsområdet. I slutet av april öppnar Zoo.se butik i området vid Sickla köpkvarter i Nacka.

Vi är mycket glada att en stor aktör som Zoo.se väljer Sickla. Zoo.se har ett brett sortiment och utbildade veterinärer på plats vilket blir ett starkt tillskott till Sicklas utbud, säger Charlotta Gustafson, head of leasing hos fastighetsägaren Atrium Ljungberg.

Zoo.se har, förutom en omfattande onlineförsäljning, en stor butik med tillhörande veterinärklinik i Bromma. Den till ytan drygt 1 500 kvadratmeter stora butiken i Sickla kommer också att rymma en mindre veterinärklinik samt ett sortiment av foder, djurtillbehör, smådjur, fåglar och fiskar.    

Sickla är helt rätt plats för oss nu när vi expanderar rent fysiskt. Med ytterligare en butik kan vi ge våra kunder ännu bättre service och ett personligt bemötande. I dag har vi besökare som reser från hela Storstockholm. Med en butik i Sickla så kommer vi närmare många av våra kunder, säger Suzanne Hulthén, vd på Zoo.se.

Inget invigningsdatum har kommunicerats än, men på butiksdörren hälsas kunderna välkomna i slutet av april. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093