23948sdkhjf

Lindab öppnar ny butik i Mölndal

Tillverkaren Lindab öppnar i dag en ny butik i Mölndal med produkter för ventilation. Det rör sig om nästan 1000 kvadratmeter butiks- och lageryta.

Lindab har funnits på Lilla Marieholmsgatan 7 i Göteborg sedan 2012. I takt med att staden växer har kunderna efterfrågat en butik även i de södra delarna av Göteborg, skriver Lidab i ett pressmeddelande.

Göteborg är i en expansiv fas och i staden pågår det som kallas för Nordens största stadsomvandlingsprojekt. För att Lindab ska kunna ge sina proffskunder optimal service öppnas i dag, måndagen den 27:e april, en ny butik i Mölndal. 

– Den främsta anledningen till att vi expanderar är att våra kunder har efterfrågat en butik i de södra delarna av stan, säger Peter Runesson, Försäljningschef Region Väst, Lindab Sverige.

När staden växer innebär det också att mängden trafik ökar och att ta sig fram i Göteborgsområdet har blivit allt mer tidskrävande.

Lindabs samtliga proffsbutiker har ett fullsortiment av plåt- och ventilationsprodukter och den 30:e butiken är inte något undantag, kunderna kommer att hitta allt de behöver i Mölndal.

I anslutning finns även en stor kontorsdel för plåt, lättbyggnad och ventilation.

På grund av den rådande situationen med COVID-19 senareläggs den officiella invigningen. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078