23948sdkhjf

Fastighetsägare skalar upp paketombudstjänst

Lanseras i ytterligare en galleria i juni.

I november lanserade fastighetsbolaget Diös paketobuds- lager- och logistiktjänsten Pick Pack Post i In:gallerian i centrala Sundsvall. Nu etableras satsningen även i Kärnan galleria i centrala Östersund. 

- Det känns fantastiskt roligt att PickPackPost växer och kommer till Östersund. Konceptet är enkelt, det är ett paketombud som också erbjuder också övriga servicetjänster. Allt går ut på att förenkla stadslivet för Östersundsborna och bidra till en levande stadskärna. Vi kommer lansera PickPackPost i olika steg, och börjar med paketutlämningen. Vi hälsar alla varmt välkomna till oss i början av juni, säger Andreas Eriksson, affärsutvecklare, Diös, i en komentar.

Utöver paketombudstjänsterna finns möjlighet att prova beställda kläder i provhytt och returnera oönskade varor direkt, köpa kaffe och ta del av Pop Up Market, som ger e-handlare och andra en chans att visa upp sitt varumärke fysiskt under en tidsbegränsad period.  På ytan säljs även emballage och har en station för källsortering
Den totala mängden paket som beräknas lämnas ut uppgår till 250-300 per dag vilket beräknas motsvara 120 000-150 000 besökare per år. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094