23948sdkhjf

Utökat avtal mellan klädbjässen och Postnord

Postnord får, utöver det befintliga samarbetet, sköta distribution och logistik för Varnerkoncernens e-handel.

Koncernen bakom klädkedjorna Dressmann, Cubus, Bikbok, Carlings, Volt, Urban, Wow och Junkyard förlänger nu samarbetet med Postnord i ett förnyat e-handelsavtal. Avtalet innebär distribution och logistiklösningar för Varners e-handelskanaler i Sverige, Norge och Danmark.

Samarbetet mellan Varner och Postnord har pågått framgångsrikt i många år med leveranser till Varnergruppens butiker och e-handel. Nu förstärks uppdraget med ett treårsavtal för Varners ökade fokus på e-handelslösningar.

– Vi har möjlighet att tillhandahålla distributionslösningar anpassade för alla möjliga behov. Därför är det här en spännande affär för oss, då vi får möjlighet att visa att vi klarar volymer mot butik samtidigt som vi hanterar det ökade flödet av e-handelsförsändelser, säger Carl-Anders Keller, försäljningsdirektör på Postnord.

I samband med klädkoncernens ökade satsningar på e-handel, där bland annat Varners nyaste förvärv webbutiken Junkyard ingår, växer volymerna. Målet är att bli starkare inom e-handel och samtidigt behålla positonen i fysisk retail.

– Med Junkyard i vår portfölj, som är en väletablerad e-handlare, behöver vi vässa våra logistikflöden inom e-handel. Det behövs en distributör som kan vara flexibel och samtidigt hantera våra växande volymer, vilket vi sett att Postnord klarar av, säger Nicklas Törnqvist, import- & distributionschef på Varner.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078