23948sdkhjf

Kungsängen till Åhléns

Sängkedjan öppnar ytor i två av varuhuskedjans enheter i Göteborg.

Åhléns varuhus runt om i landet är i full färd med att bjuda in externa aktörer och nu står det klart att Kungsängen flyttar in i Åhléns varuhus i både Nordstan, mitt i centrala Göteborg, och Allum köpcentrum i Partille.

 - Vår yta i varuhusen kunde inte vara bättre, och både Nordstan och Allum är väldigt attraktiva områden för oss. Att vara en del av ett större koncept är helt nytt och väldigt spännande för oss på KungSängen. Vi är vana att driva våra egna butiker i egen regi men nu får vi chans att dra fördelar av det som Åhléns har att erbjuda med sin stora kundgrupp och folkkära varumärke, säger Nicklas Thuvesson, regionchef hos Kungsängen i en kommentar.

De nya ytorna blir sängkedjans sjunde och åttonde öppning under det senaste året.


 - Vi är glada att välkomna Kungsängen som ett helt nytt varumärke och erbjudande för Åhléns och som nu finns tillgängligt för våra kunder i utvalda varuhus och även på åhlens.se som en del av vår nya marknadsplatsstrategi. I och med detta breddar vi vårt erbjudande ytterligare för att våra kunder ska kunna både inspireras och lösa fler kundbehov hos oss, säger Cecilia Mortimer Meurling, Åhléns marknads- och försäljningschef.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.054