23948sdkhjf

Nu öppnar Ronneby Outlet

I veckan öppnar en ny outlet i Blekinge som blir en filial till Kosta Boda-outleten.

Den 28 maj öppnar Ronneby Outlet i lokaler om drygt 1 000 kvadratmeter vid Västra Industrigatan i Ronneby, det skriver Sydöstran.
 
Bakom sastningen står Torsten Jansson och Mats Gunnarsson.

- Tyvärr kan vi inte ha någon superstor invigning men tanke på läget. Vi har heller inte haft någon stor kampanj inför öppnandet, utan vi smyger mest igång lite.

- Men det är en stor lokal. Vi förhåller oss till de restriktioner som finns och kommer jobba mycket med att sätta upp lappar. Skulle vi märka att det kommer väldigt mycket folk så begränsar vi antalet kunder i butiken, säger Lotta Emanuelsson, delägare och butikschef  till Sydöstran.

Den nya outleten är  enligt tidningen ett samarbete med Torsten Janssons globala koncern New Wave Group och i sortimentet företagsgruppens produkter och välkända varumärken inom allt från skor och sportkläder till heminredning, glas och arbetskläder.

Ronneby Outlet ska initialt ha tre anställda men förhoppningen är enligt tidningen att  bygga ut butiksytan och  anställa fler i personalen. Kapacitet att bygga ut butiken med ytterligare 4 000 kvadratmeter finns.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.158