23948sdkhjf

Nytt cityläge för Kjell & Company

Väljer Gallerian och Sergelgången i Stockholm.

Kjell & Company öppnar butik om 188 kvadratmeter i Sergelgången i Gallerian i Stockholm på fredag.
 

Butiken bygger på ett uppdaterat butikskoncept som enligt detaljhandelskedjan syftar till att komma närmare kunden och skapa en än bättre köpupplevelse. Butiken blir också den första för kedjan med digitala prisetiketter. Därtill har den traditionella kassalinjen tagits bort och ersatts med flera säljstationer

–  Vi vill vara där våra kunder är, därför är vi väldigt glada över att öppna en butik i Gallerian. Butiken i Sergelgången kommer att erbjuda Kjell och Companys ordinarie sortiment tillsammans med vårt tjänsteerbjudande ”Låt Kjell göra jobbet” men vi kommer även att lansera flertalet mindre nyheter för att skapa en ännu bättre kundupplevelse. Vi ser fram emot att vara tillgängliga för våra kunder på en plats där så många passerar, säger Christopher Thour, koncept- och expansionsansvarig hos Kjell & Company i en kommentar.


  
Butiken i Gallerian är även utrustad med en social serviceyta och har därigenom förberetts för tjänsten “Låt Kjell göra jobbet”. Via tjänsten har kunderna möjlighet att beställa installering av bland annat lösningar för smarta hem.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093