23948sdkhjf

Förändringar i Väsby centrum – Willys tar över efter Coop

En ny Willysbutik öppnar i Väsby centrum, norr om Stockholm, under våren 2021. 

Som Fri Köpenskap berättat så lägger Coop ned sin butik Väsby centrum på grund av bristande lönsamhet. I stället tas lokalerna över av Axfood som däremot ser stor potential i läget.

– Med den nya butiken når vi nya kunder och stärker vår närvaro i ett köpstarkt och växande område med en stor kundkrets. Vårt erbjudande, med mycket bra och hållbar mat till låga priser, kommer att bli ett bra komplement till övriga verksamheter i centrat, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Under hösten kommer lokalerna i Väsby centrum att moderniseras och anpassas till Willyskonceptet. Preliminärt öppnar den nya butiken under våren 2021.

Förutom Coopbutiken som läggs ned finns även en Ica Kvantum i samma centrum. Grosvenor, som äger och utvecklar Väsby centrum, menar att det totala dagligvaruerbjudandet stärks i och med Willys intåg.

– Willys koncept passar perfekt med vår strategi att skapa en attraktiv mix av olika verksamheter som möter nya konsumentbeteenden och nya behov. Vi ser Willysbutiken som en viktig ankarhyresgäst tillsammans med Ica Kvantum i det fortsatta utvecklingsarbetet då ett starkt dagligvaruutbud är av yttersta vikt för en levande stadskärna och regionalt center, säger Carl Strufve, director nordics på Grosvenor Europe.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094