23948sdkhjf

Hon föräras utmärkelsen Årets Centrumutvecklare

Maria Fors, vd för Västerås Citysamverkan, tilldelas utmärkelsen Årets Centrumutvecklare.

Enligt ordföranden i Västerås Citysamverkan Karl Ternemo är Maria Fors en "sann ambassadör för Västerås City" och får stadens aktörer att gemensamt arbeta åt samma håll.

– Juryn har även i år haft en tuff uppgift att utse en vinnare bland de tre nominerade finalisterna. Förutom Maria var Ulrika Abrahamsson från Åmål och Ann-Louise Bolin från Sölvesborg också nominerade. Man känner en enorm stolthet när man ser vilken hög kompetens, engagemang, kreativitet och bra ledarskapsförmåga våra yrkesverksamma inom området har. Vi vet vilket hårt arbete som ligger bakom deras framgångar och i år gratulerar vi Maria till en mycket välförtjänt vinst, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare, i en kommentar.

Juryns nominering till priset lyder:

”Årets centrumutvecklare är en av våra mest erfarna. Hon har utvecklat sin stad med stor drivkraft, entusiasm, engagemang, passion och kreativitet. Hennes branschkollegor runt om i landet känner henne som generös med sin kunskap, initiativrik, uppmuntrande och en äkta ambassadör för sin stad.”

Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078