23948sdkhjf

Cykelbud levererar hem från Instabox

Ny frakttjänst får premiär i slutet av juni.

Fraktföretaget Instabox lanserar nu en ny tjänst för hemleverans via cykelbud – Instabikes. Cykelbud kan hämta paket i företagets paketskåp, och sedan leverera dem till mottagare i närheten.

Instabikes börjar rulla i Stockholm i slutet av juni och frakttjänsten erbjuds till en början av e-handlare som Lyko, Apotea och Svenskt kosttillskott. Planen är att lansera tjänsten på över 100 orter i Sverige under året.

– Vi tror på att erbjuda alternativ som är anpassade efter slutkonsumentens behov i stunden. Vi har länge avhållit oss från hemleverans eftersom det är svårt att göra sådana miljövänligt. Jag är därför mycket stolt över vårt innovativa team som har hittat ett sätt att använda vår infrastruktur för att göra hemleveranser tillgängligt för fler utan att tumma på miljöaspekten, säger Alexis Priftis, vd och en av grundarna av Instabox.

Företaget kan koppla på Instabikes överallt där det finns en Instabox utplacerad. I dag finns det cirka 500 paketskåp på över 100 orter i Sverige, från Trelleborg till Bollnäs, och målet är att erbjuda hemleverans på alla dessa orter innan året är slut.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Här öppnar Gina Tricot outletbutik
Meds slimmar och skalar upp
Tar prylbutiken till Eskilstuna
Allt fler tvingas till deltidsarbete
Mathem köper snabba konkurrenten – satsar på Mathem Express
Onlinehandel – här är listan på vilka län som näthandlar mest
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.097