23948sdkhjf

Ny chef för Rituals – han tar över efter van Santen

Eduard van Santen lämnar positionen som Nordenchef för kosmetikföretaget Rituals för att ta steget till huvudkontoret i Amsterdam. Han efterträdare Joakim Klingsell har redan tillträtt.

– Jag har fått en riktig ”crash course” i digitalt ledarskap eftersom i princip alla på huvudkontoret jobbar hemifrån just nu, säger Joakim Klingsell och tillägger att Rituals har en spännande resa framför sig med fokus på expansion.

Joakim Klingsell kommer närmast från Scandinavian Service Partner.

– En dröm som går i uppfyllelse. Jag har varit ”Ritualized” sedan jag kom i kontakt med varumärket och alla produkter första gången för åtta år sedan.

Eduard van Santen har varit Nordenchef sedan 2010. När han tillträdde låg omsättningen på 20 miljoner kronor i Sverige som enda marknad i Norden. Sedan dess har han byggt upp en framgångsrik nordisk verksamhet med miljardomsättning.

– Jag är otroligt glad över att Joakim tar över stafettpinnen och jag känner att han är helt rätt matchning med Rituals kultur, säger Eduard van Santen.

Van Santen blir nu chef för Rituals verksamhet i Tyskland, Österrike och Schweiz och kommer att arbeta från huvudkontoret i Amsterdam.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.159