23948sdkhjf

Qvesarum öppnar för Danmark

Byggvaru- och inredningshandlaren lanserar webbutik i Danmark.

Qvesarum, som designar, tillverkar och säljer byggvaror- och inredningsprodukter i fysiska butiker och via e-handel, lanserar webbutik i Danmark.

Satsningen är ett första steg i en mer långsiktig expansionsplan som omfattar flera länder i Norden, enligt företaget.

– Nu tar vi ett stort och efterlängtat steg in på den danska marknaden, säger Emil Linderberg, vd, Qvesarum, i en kommentar.

Byggvaru- och inredningshandlaren har sedan tidigare danska kunder i butikerna i  Slogstorp, 20 minuter nordost om Lund, samt vid Drottningtorget i Malmö och kände behovet att mäöta kunden i fler kanaler inte minst när coronapandemin sätter käppar i hjulet för fysiska besök.

– Vi arbetar med traditionella produkter och material, men arbetar också kontinuerligt för att bli allt mer moderna och aktuella i våra försäljningsmetoder, säger Emil Linderberg.

Enligt ett pressmeddelande har coronapandemin även hinneburit ett lyft även för den svenska webbutiken, lanserad 2017, och  försäljningen i den egna  webbutiken har enligt företaget  ökat med 45 procent under 2020, jämfört med samma period i fjol.

Qvesarum grundades år 2000 och producerar  byggmaterial och inredning i gammal stil och kvalitet som passar i gamla såväl som i helt nybyggda hus.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.064