23948sdkhjf

Mediamarkt inför drive in-leverans på alla varuhus

Mediamarkts drive in-leverans blev så uppskattad att elektronikkedjan nu bestämt sig för att lansera tjänsten på alla sina svenska varuhus som har parkeringsplats i anslutning till butiken. 

– Vi testade först med ett urval av varuhus och redan under första veckan märkte vi att närmare hälften av kunderna som valt leveransalternativet upphämtning i butik efter beställning i vår e-handel, valde möjligheten att få varorna levererade direkt in i kundens bil, säger Henrik Hedlund, head of e-commerce, Mediamarkt Sverige.

Möjligheten att beställa online och hämta varorna utan att behöva lämna bilen kom naturligtvis till som en följd av coronautbrottet. Kunder i olika riskgrupper behöver kunna genomföra sina köp på ett tryggt sätt. Med drive in-lösningen kan kunden på plats på parkeringen ringa ett nummer som angetts i orderbekräftelsen. Därefter kommer personal ut och levererar paketet till bilen.

– Om vi ser att kunderna fortsätter att uppskatta vårt drive-in-alternativ så kommer vi att fortsätta att tillhandahålla detta under lång tid framöver, säger Henrik Hedlund.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Nästa svenska Apple Store ska öppna i april
Stronger byter vd – ”spännande tid att ta över”
Nova växlar upp – ny barn- och babykedja öppnar första butiken
Värvas till Cellbes
Han blir Partytajms nya vd
Re-adventure expanderar till Birsta Citys cirkulärprojekt
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094