23948sdkhjf

Mediamarkt inför drive in-leverans på alla varuhus

Mediamarkts drive in-leverans blev så uppskattad att elektronikkedjan nu bestämt sig för att lansera tjänsten på alla sina svenska varuhus som har parkeringsplats i anslutning till butiken. 

– Vi testade först med ett urval av varuhus och redan under första veckan märkte vi att närmare hälften av kunderna som valt leveransalternativet upphämtning i butik efter beställning i vår e-handel, valde möjligheten att få varorna levererade direkt in i kundens bil, säger Henrik Hedlund, head of e-commerce, Mediamarkt Sverige.

Möjligheten att beställa online och hämta varorna utan att behöva lämna bilen kom naturligtvis till som en följd av coronautbrottet. Kunder i olika riskgrupper behöver kunna genomföra sina köp på ett tryggt sätt. Med drive in-lösningen kan kunden på plats på parkeringen ringa ett nummer som angetts i orderbekräftelsen. Därefter kommer personal ut och levererar paketet till bilen.

– Om vi ser att kunderna fortsätter att uppskatta vårt drive-in-alternativ så kommer vi att fortsätta att tillhandahålla detta under lång tid framöver, säger Henrik Hedlund.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078