23948sdkhjf

Postnord ska frakta heminredning i hela Norden

Nytt avtal klart med välkänd e-handlare inom inredning.

Heminredningssajten Designonline bytte i maj namn till Nordic nest, men är fortfarande en av Nordens ledande e-handelsaktörer inom heminredning. Nu har de valt Postnord som nordisk distributör. Det nya avtalet täcker leveranser inom Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Samarbetet inkluderar leveranser till ombud och mottagarens postlåda, samt hemleveranser.

– Vi är glada för förtroendet. Med Postnords bredd av kompetens och tjänster kan vi bibehålla köpupplevelsen även i leveransen oavsett om Nordic nests kunder köper större eller mindre produkter, och leverera dem till den plats de vill, säger Carl-Anders Keller, försäljningsdirektör på Postnord.

Det nya avtalet är utarbetat i nära samarbete mellan Postnord och Nordic nest för att fungera väl i samtliga nordiska länder oavsett om det gäller tyngre eller lätta, mindre försändelser och samtidigt ge mottagaren leveransalternativ. 

– Det känns bra att fördjupa samarbetet med Postnord. Genom att ha en partner för logistik i Norden förenklas även vårt arbete internt vilket är viktigt ur ett arbetsmiljö- och lönsamhetsperspektiv, säger Bank Bergström, vd på Nordic nest.

Det nya avtalet trädde i kraft i april och leveranserna har startats i samtliga länder. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125