23948sdkhjf

Här öppnar Jysk

Blir butik nummer 148.

I veckan öppnar Jysk butik om 1 600 kvadratmeter vid  Hjultorget i Insjön. Förutom butikschefen Amanda Hansson, som tidigare varit biträdande butikschef för detaljhandelskedjans butik i Falun, har ytterligare sex medarbetare rekryterats till den nya enheten. 

– Redan när det började pratas om att vi skulle öppna butik i Insjön kom det in nyfikna kunder till butiken i Falun, där jag arbetade då, och frågade om planerna på en butik här. Insjön är en knutpunkt i Dalarna som verkligen lever upp under sommaren. Därför känns det extra härligt att få öppna en butik så här i slutet av juni, säger Amanda Hansson, butikschef, i en kommentar.

Sedan Coronapandemins utbrott har detaljhandelskedjan öppnat fyra nya eller ombyggda butiker. Öppningarna har skett  utan fest eller öppningserbjudanden men nu har kedjan valt att återigen satsa på att öppna under lite mer festliga former igen.

– Det har varit viktigt för oss att fortsätta expansionen som planerat. Vi har gjort det ansvarsfullt med tysta öppningar. Nu efter fyra öppningar har vi tagit fram en lösning som gör att vi kan fira denna femte med våra kunder och ändå bibehålla säkerheten, säger Mirja Ahrén, Regionchef hos Jysk Sverige.

Butiken blir nummer 148 för kedjan i Sverige 

Jysk har fler än 2 900 butiker i 51 länder.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078