23948sdkhjf

Apoteksgrupppen värvar från Waynes Coffee

Blir ansvarig för att utveckla apotekskedjans franchiseaffär.

Roland Brimow har rekryterats till Apoteksgruppen och rollen som head of franchise. Han kommer närmast från en liknande roll som franchise manager på Waynes Coffee.

Roland Brimow beskrivs ha lång erfarenhet av entreprenörskap, ledarskap, utveckling och att arbeta med franchise och får nu det övergripande ansvaret för närmare 40 franchiseapotek inom kedjan och ska arbeta med att utveckla arbetet avseende drift, avtal och att vässa samarbetet och affärsmodellen ytterligare.

Apoteksbranschen har sedan omregleringen 2009 haft en otroligt spännande resa, flera starka aktörer har positionerat sig, däribland Apoteksgruppen. Det som lockar mig med Apoteksgruppen är det ”andra benet” i verksamheten, att vi kan erbjuda att man får driva sitt eget apotek genom franchise, något vi är ensamma om att erbjuda på den svenska marknaden och som skapar en annan dynamik i verkligheten, säger Roland Brimow, head of franschise, i en kommentar.

Han brinner för franchise och ser fram emot resan han nu ska ta hos Apoteksgruppen.

– Vill man driva ett apotek och vara del av en kedja, då är Apoteksgruppen det enda valet i dag, jag ska även säkerställa att det är det bästa valet. Tillsammans med franchisetagarna ska vi stärka och flytta fram våra positioner.

Roland Brimow tillträder tjänsten den 22 juni 2020.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094