23948sdkhjf

Jula väljer Hässleholm

Öppnar i veckan. Detaljhandelskedjan kommunicerar att utvecklingen av webb, app och e-handelslösningar kommer att intensifieras.

Jula öppnar varuhus om drygt 3 000 kvadratmeter i Hässleholm i veckan. Samtidigt meddelar detaljhandelskedjan att arbetet med att utveckla webb-, app- och e-handelslösningar kommer att intensifieras.

− Vi jobbar hårt med att utveckla erbjudandet till våra kunder på alla våra försäljningsplattformar. Här är givetvis den fysiska handeln viktig. Därför känns det nu mycket bra att vi stärker vår ställning ytterligare i Skåne. Med det nya varuhuset i Hässleholm blir vi än mer tillgängliga för våra trogna kunder i regionen, säger Joachim Frykberg, vd Jula.

Som detaljhandelskedjan tidigare aviserat så väntar minst tio nya fysiska varuhus, fyra i Sverige, tre i Norge och tre i Polen under innevarande år. 

− Julas nya varuhus i Hässleholm har ett bra skyltläge utmed vägen Kristanstadsvägen tillsammans med starka aktörer som Coop och Rusta. Vi har länge funderat på att bygga ett varuhus i Hässleholm men inte riktigt hittat rätt tomt, nu fick vi istället ett annat tillfälle och köpte fastigheten som vi nu utvecklat. Det är ett bra läge granne med Österås IP där det är mycket aktivitet. Vi ser verkligen fram mot att nu få hälsa Hässleholmsborna välkomna till vårt nya varuhus, säger Karl-Johan Blank, ägare och koncernchef.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078