23948sdkhjf

Bekräftat: Uniqlos öppningsdatum för andra svenska butiken

Skräddarsydda erbjudanden för den lokala befolkningen.

Den japanska klädkedjan Uniqlo har nu avslöjat det exakta datumet för när portarna slås upp i kedjans andra svenska butik. Det sker den 28 augusti i Westfield Mall of Scandinavia i Solna där också flera nya skräddarsydda erbjudanden ingår.

Den 1840 kvadratmeter stora butiken över två våningar kommer att kretsa kring livsstillskläder för män, kvinnor, barn och bebisar. Detta inkludera hero-produkter som Heattech, Kashmir- och Extra Fine Merino-tröjor, Airism, Ultra Light Down, Jeans och UTs (Uniqlo t-shirts).

Butiken i Solna blir modekedjans tredje i Skandinavien. Den första öppnade på Hamngatan i centrala Stockholm för två år sedan och den andra i Köpenhamn i april förra året

– Uniqlos Lifewear-koncept med enkla och högkvalitativa vardagskläder har tagits emot väl av de svenska kunderna. Nu kommer vi att utvidga tillgängligheten för våra lokala kunder i Sveriges största galleria, och samtidigt finnas till hands för förortsområden såväl som centrala Stockholm, säger Nikolina Johnston, general manager på Uniqlo Sverige.

Uniqlo kommer att erbjuda ett flertal nya skräddarsydda kundtjänster i den nya butiken i Westfield Mall of Scandinavia. Bland annat erbjuds stylistkonsultation, en utvidgad tjänst gällande att få kläder korrigerade samt en digital klädvårdsguide framtagen tillsammans med The Steamery.

– Vi strävar efter att ständigt förbättra och göra vårt erbjudande perfekt. Genom att addera nya tjänster, som Uniqlo aldrig erbjudit, strävar vi efter att vara ännu mer relevanta för våra kunders önskemål och behov, säger Nikolina Johnston.

Kedjan har även samarbetat med konstnären Astrid Wilson för att skapa en tillfällig konstinstallation i butiken.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078