23948sdkhjf

Zalando knyter till sig Arket

E-handelsplattformen Zalando tar in H&M Group-varumärket Arket i sitt sortiment.

Från och med den 21 augusti kommer Arkets kollektioner för män, kvinnor och barn finnas tillgängliga på Zalado. Sedan tidigare säljs H&M-varumärkena Weekday och Monki.

– För att kunna fördjupa relationerna till våra över 32 miljoner kunder runtom i Europa, fokuserar vi på att erbjuda det bästa modeutbudet. Arkets breda hållbara modekollektioner blir ett fantastiskt komplement till Zalandos utbud. Genom lanseringen av Arket kan våra kunder dra fördel av ett ännu bredare utbud av nordiskt mode med fokus på välgjorda, hållbara produkter. Vi är mycket glada över att ytterligare kunna förstärka vårt samarbete med H&M-gruppen och vi välkomnar Arket till Zalandos plattform, säger Boris Ewenstein, Senior Vice President Supply, på Zalando.

Arkets kollektion består av säsongsfärdiga kläder och accessoarer, dofter, skönhets- och reseprodukter samt ett omfång av hushållsprodukter.

– Vårt mål är att erbjuda välgjord design för vardagen. Enkla, funktionella och mångsidiga produkter som är lätta att integrera i din egen garderob eller ditt hem och som kommer att hålla genom årstiderna. Vi är så glada för möjligheten att samarbeta med Zalando och vi ser fram emot att presentera våra kollektioner för deras breda publik av medvetna och nyfikna kunder, säger Arkets vd, Pernilla Wohlfahrt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063