23948sdkhjf

Arken Zoo stärker butiksnätverket i Göteborg

Arken Zoo fortsätter stadigt att öppna butiker. När den nya butiken i stadsdelen Krokslätt i Göteborg invigs på lördag, den 8 augusti, blir det kedjans sjunde butiksöppning hittills i år. Det är också den andra i Göteborgsområdet på kort tid.

I slutet av maj var det invigning på Frölunda Torg. Med den nya verksamheten i Krokslätt kompletterar Arken Zoo sitt butiksnätverk i Göteborg ytterligare.

– Butiken ligger i ett område där vi länge saknat en butik. Geografiskt ligger dessutom butiken i en miljö som präglas av en stark dagligvaruhandel, stadsutveckling och goda kommunikationer, vilket ger butiken förutsättningar att utvecklas, säger Lenita Svedberg, regionchef på Arken Zoo.

Butiken om 450 kvadratmeter kommer att erbjuda alla produkter som djurvänner kan behöva, oavsett om det handlar om hund, katt, smådjur, fågel eller fisk.

Finskägda Arken Zoo passerade hundra svenska butiker när kedjan i maj öppnade Ersboda i Umeå och är nu uppe i totalt 103 butiker i Sverige. I hela Norden finns cirka 280 butiker.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078