23948sdkhjf

Går till Svenska Handelsfastigheter

Kommer närmast från Atrium Ljungberg.

Monica Fallenius kliver på som fastighetdirektör hos Svenska Handelsfastigheter. Tjänsten är nyinrättad och rekryteringen sker i samband med att fastighetsverksamheten omorganiserats.

Monica Fallenius beskrivs ha gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom fastighetsbranschen och kommer närmast från Atrium Ljungberg där hon varit affärsområdeschef för transaktion och leasing. Hon har även ett förflutet som  fastighetschef för Sverige på Hemsö och hon har även arbetat hos  GE Capital Real Estate, Jernhusen, Fabege samt Drott. 

- Svenska Handelsfastigheter har ett starkt fokus på externhandel, ett segment inom handeln som går bra även i dessa tider. Jag ser fram emot att ansluta till teamet och vara med att driva utvecklingen av bolaget framåt tillsammans med medarbetarna och kunderna, säger Monica Fallenius i en kommentar.

Svenska Handelsfastigheter skapar, utvecklar och förvaltar  handelsplatser i samverkan med detaljister och med särskilt fokus på externa handelslägen. Under de senaste fem åren har bolagets fastighetsportfölj vuxit från 3 miljard kronor till 9,5 miljarder kronor med en projektportfölj om ytterligare cirka 1 miljarder kronor.

Monica Fallenius tillträder den 15 augusti.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125