23948sdkhjf

Säker shopping under Mi Stores öppningsvecka

När den kinesiska jätten Xiaomi den 25 augusti öppnar sin första nordiska Mi Store är förutsättningarna präglade av coronarestriktioner. Med budskapet #SeeMiFirst uppmanas kunderna att i förväg boka en halvtimmes ”shoppingplats” via hemsidan. Platserna är begränsade för att minimera trängsel och undvika köbildning.

– Andelen Mi Fans runt om i världen växer ständigt. I Europa, där vi redan är topp-3 inom smartphonesegmentet, är intresset redan mycket stort. Snart tar vi nästa stora steg i Sverige och öppnar vår första Mi Store, säger Bo Peng, managing director på Xiaomi i Norden. 

När dörrarna öppnas på våning 1 i Westfield Mall of Scandinavia i Solna sker det i samarbete med den lokala partnern East & West Distribution. East & West Distribution har varit officiell distributör av Xiaomi-produkter i Sverige sedan 2018 och driver även den officiella onlinebutiken mistore.se.  

– Att få möjligheten att jobba med ett varumärke som Xiaomi är fantastiskt. Det är verkligen ett innovativt företag i framkant, säger Krister Sundquist, vd på East & West Distribution.

Sedan Xiaomi officiellt trädde in på den svenska marknaden i november 2019 har flera stora svenska aktörer anslutit till listan över partners och återförsäljare, däribland Telia, Tele2 och Elgiganten. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141