23948sdkhjf

Säker shopping under Mi Stores öppningsvecka

När den kinesiska jätten Xiaomi den 25 augusti öppnar sin första nordiska Mi Store är förutsättningarna präglade av coronarestriktioner. Med budskapet #SeeMiFirst uppmanas kunderna att i förväg boka en halvtimmes ”shoppingplats” via hemsidan. Platserna är begränsade för att minimera trängsel och undvika köbildning.

– Andelen Mi Fans runt om i världen växer ständigt. I Europa, där vi redan är topp-3 inom smartphonesegmentet, är intresset redan mycket stort. Snart tar vi nästa stora steg i Sverige och öppnar vår första Mi Store, säger Bo Peng, managing director på Xiaomi i Norden. 

När dörrarna öppnas på våning 1 i Westfield Mall of Scandinavia i Solna sker det i samarbete med den lokala partnern East & West Distribution. East & West Distribution har varit officiell distributör av Xiaomi-produkter i Sverige sedan 2018 och driver även den officiella onlinebutiken mistore.se.  

– Att få möjligheten att jobba med ett varumärke som Xiaomi är fantastiskt. Det är verkligen ett innovativt företag i framkant, säger Krister Sundquist, vd på East & West Distribution.

Sedan Xiaomi officiellt trädde in på den svenska marknaden i november 2019 har flera stora svenska aktörer anslutit till listan över partners och återförsäljare, däribland Telia, Tele2 och Elgiganten. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078