23948sdkhjf

Barn- och babybutik flyttar in i köpcentrum

Barn- och babybutiken Bonti byter strategi och flyttar för första gången in i ett köpcentrum. Fredagen den 28 augusti invigs den 250 kvadratmeter stora butiken i Täby centrum.

Bonti öppnade sin första butik 1991 och har hittills bara funnits i Stockholms innerstad. I butiken på Karlavägen pågår just nu utförsäljning. Allt ska bort. Företaget har även en butik på Odenplan.

Butiken i Täby centrum är företagets tredje fysiska butikssatsning, men alltså den första i ett köpcentrum. 

– Butiken blir den första med Bontis nya uppdaterade butikskoncept. Butiken bjuder på en inspirerande miljö med ett stort sortiment av baby- och barnartiklar från noggrant utvalda varumärken. I butiken kommer det även finnas ett brett utbud av barnvagnar och bilbarnstolar för att ge kunden möjlighet att komma in och klämma och känna, säger Caroline Flinck, butikschef i Täby centrum.

Veronica Sjövik Sten, centrumchef i Täby centrum, menar att Bonti bidrar till att leverera ett starkt kunderbjudande som kan ge det lilla extra för besökarna.

– Det känns väldigt roligt att Bonti väljer att satsa och öppna en helt ny butik hos oss i Täby centrum. Vi har det kundunderlag som krävs, säger Veronica Sjövik Sten.

Bonti flyttar in på plan 0, mellan Bik Bok och Newbie. Portarna öppnar upp för allmänheten fredagen den 28 augusti klockan 10.00.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093