23948sdkhjf

Best transport köper Budcompaniett

Ett led i företagets strävan att bli störst inom snabba transporter.

Best transport vill bli störst på snabba transport- och logistiklösningar i Norden. Som ett led i det köper företaget nu konkurrenten Budcompaniett som har verkat inom logistikbranschen i över 30 år och är ett av Stockholms största budbolag med en­ omsättning på ca 125 miljoner. Nu går närmare 80 anställda och 70 fordon, allt från cyklar och elbilar till budbilar och tunga lastbilar, över till Best transports verksamhet.

– Vi är glada över att få välkomna Budcompaniett till Best transport. Det här kommer framför allt att göra att vi, tack vare ökad kapacitet och större fordonsflotta, kan erbjuda små och stora kunder ännu smidigare logistiklösningar. Vi stärker samtidigt vår lokala förankring och befäster vår roll som den ledande aktören inom sista-kilometern i Stockholmsregionen, säger Niklas Knight, vd för Best transport.

– Best Transport och Budcompaniett har gemensamma värderingar, där kundfokus och engagemang för kundens affär och hållbarhet är central. Tillsammans kan vi också intensifiera det viktiga arbetet med att ställa om till en fossilfri fordonsflotta och aktivt minska klimatavtrycket per leverans, säger Owe Larsson, vd för Budcompaniett.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109