23948sdkhjf

Här öppnar Byggmax våren 2021

Byggmax öppnar en ny butik om 1 300 kvadratmeter, med en total tomtyta på runt cirka 7 000 kvadratmeter, på Limhagsvägen 16 i Leksand i vår, som kommer att sysselsätta 4-6 personer och blir Byggmax sjunde butik i Dalarna.

– Vi ser fram emot att växa ytterligare i området och att ge fler möjligheten att genomföra de byggprojekt som de drömmer om. Jag tror att Leksands-borna med omnejd kommer att uppskatta Byggmax med bra byggvaror till låga priser, säger Henrik Thunberg, regionchef på Byggmax.

Per Strid, näringslivschef för Leksands kommun, är positiv till att Byggmax öppnar på orten och välkomnar en ny bygghandel.

–  Att Byggmax etablerar sig i Leksand kommer att gynna alla hemmafixare. Konkurrens är bra och det finns etableringsutrymme för en till aktör och som primärt vänder sig till den vanliga konsumenten. Att det sedan är ett lokalt företag som bygger och äger fastigheten som Byggmax ska hyra är extra roligt, säger Per Strid.

Byggmax har idag 115 butiker i Sverige. I Dalarna finns Byggmax idag på orterna Borlänge, Falun, Mora, Smedjebacken, Avesta och Malung.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078