23948sdkhjf

Lindex franchiselösning prisad igen

Modekedjan har franchise på nio marknader.

I februari i år fick Lindex ta emot pris för ”Best Emerging Franchise 2020” under Global Franchise Award på International Franchise Associations, IFA,årliga konferens. 

Härom veckan var det dags igen då modekedjan erhöll utmärkelsen Highly commended i kategorin Rising Star, bland fyra nominerade, under årets RLI Global Awards som delas ut av tidningen Retail & Leisure International.
 
Modekedjan tilldelas utmärkelsen för "entreprenörsanda, prestationer, långsiktiga ambitioner och ett internationellt expansionsprogram".

”Det är fantastiskt att återigen få ett internationellt erkännande för vårt varumärke i form av dessa globala nomineringar, särskilt när de tilldelas av sådana framstående globala branschkollegor inom detaljhandeln. Tidigare i år vann Lindex "Best Emerging Franchise" vid IFA-konferensen i Orlando. Lindex är ett modeföretag med rötter i Sverige men har expanderat till många nya marknader runt om i världen. Jag tror att vårt fokus på design, hållbarhet och nära samarbete med våra leverantörer och partners är anledningen till Lindex internationella framgång”, säger Johan Isacson, Director of Franchise på Lindex.

I år firade Global RLI Awards sitt 15-årsjubileum i London med en digital version av galan  som hölls av RLI: s grundare Jayne Rafter.

Under de senaste 14 åren har de årliga prisutdelningarna ägt rum i London, Dubai och senast Los Angeles. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078