23948sdkhjf

Klätteranläggning stärker Gallerian som mötesplats

Detaljhandeln transformeras och galleriorna med den. Även Gallerian i Stockholm satsar på att bli en mötesplats snarare än ett shoppingcenter. På det övre planet samlas nu ett antal aktörer under temat hälsa och välmående. Det senaste tillskottet, Klättercentret Gallerian, öppnar dörrarna i dag.

Precis som många andra köpcentrum försöker Gallerian möta nya kundmönster med ett brett utbud av upplevelser, restauranger, service och shopping. Klättercentret blir en del av utbudet på den övre planet. Där finns sedan tidigare skateparken Push, vårdbolaget Kry och fitnesstudion Becore.

– Interaktiva och inspirerande destinationer såsom Klättercentret gör nya Gallerian till en kontrastrik och mer mångfacetterad mötesplats. Med det övre planet fortsätter vi bygga vårt helhetskoncept och vi kommer att offentliggöra fler satsningar på temat hälsa och välmående här under hösten, säger Cecilia Åkesson, centrumchef Gallerian.

Klättercentret är störst i Sverige inom inomhusklättring. Anläggningen i Gallerian är den sjunde totalt, men den första inne i Stockholms city. 

– Ända sedan vi öppnade vår första anläggning i Solna 2003 har drömmen funnits om att öppna en klätterhall i centrala Stockholm och det är svårt att hitta en mer central plats än Gallerian, säger Veronica Sikström, grundare och operativ chef för Klättercentret.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079