23948sdkhjf

Öppnar sin andra butik för Specsavers

Nu har kedjan 116 butiker i Sverige.

Tomas Hagvall och Helena Saaker som sedan i maj 2019 driver en butik för Specsavers i centrala Karlstad har har öppnat sin andra butik för optikkedjan i staden;  denna gång i köpcentrumet Bergvik.

 Vi har varit fullbokade i staden, blivit trångbodda helt enkelt. Vi hörde att det fanns en möjlighet att öppna en butik även på Bergvik och då tvekade vi inte, säger Tomas Hagvall och lägger till att duon ser  kundtillströmningen från hela Värmland samt även från  Dalsland.

Beslutet om att expandera verksamheten togs innan coronapandemin var ett faktum men delägarduon ser ändå att efterfrågan på glasögon och optikertjänster växer.

– Vi tog beslutet i januari, och det var givetvis då omöjligt att förutse vad som skulle ske, men vi tror att efterfrågan på optiker är fortsatt hög. Och vi håller fortsatt högsta hygienstandard i butiken, det är en balansgång med hur många som kan släppas in i butiken såklart, men nu har vi en bra rutin för det, liksom är personal nu van vid de nya rutinerna kring hygien och skyddsutrustning vid kundmötena, säger Tomas Hagvall.

Butiken blir Specsavers 116 i Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093