23948sdkhjf

Här öppnar Chilli

Fembutiken och första i Skåne för inredningskedjan.

I veckan öppnar Chilli fysisk butik om 1 000 kvadratmeter på Väla i Helsingborg med grannar som Mio och Royal Design. Utöver butiksytan finns därtill en 250 kvadratmeter stor utegård för utemöbler under säsong. Sedan tidigare finns butiker i Barkarby och Kungens Kurva i Stockholm samt Erikslund i Västerås och i Torp i Uddevalla.

Efter en konkurs 2015 förvärvades kedjan av e-handlaren Home Furnishing Nordic och enligt den nya ägarna har  Chillis e-handel utvecklats väl och nu satsas på fler fysiska butiker.

– Efterfrågan på en Chilli-butik i Skåne har varit stor under en lång tid. Främst kan vi se det på onlineaktiviteten på vår site, som är väldigt stark i regionen. Som omni-aktör arbetar vi aktivt med den positiva draghjälp som finns mellan online och fysisk närvaro, vilket varit ett lyckat koncept i kombination med ett enormt sortiment till attraktiva priser. Vi vet att många kunder vill ha möjlighet att se och känna på produkterna innan de bestämmer sig. Samt även få hjälp av butikspersonal för att välja rätt utifrån sina specifika behov, säger Tobias Höglind, retail manager, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078