23948sdkhjf

Stadium öppnar och stänger under hösten 

Sportkedjan öppnade två nya butiker förra veckan. Gör justeringar i det fysiska butiksledet och stänger även butiker i höst.

Den 24 september öppnade sportkoncernen två butiker; som aviserat en butik för outletkonceptet i Varberg och en butik för Stadium i köpcentrumet Giraffen i Kalmar. Butiken ersätter den tidigare som sportkedjan hade i city.

– Butiken är superfin och andas verkligen sport och sportmode från golv till tak. Den har byggts upp enligt vårt senaste koncept och jag är övertygad om att Kalmarborna kommer att uppskatta vår butik och inspiration till ett aktivt liv, säger Åsa Steen, landschef för Stadium Sverige.

I slutet av augusti stängde Stadium butiken i Västerås och därtill stänger sportkedjan tre av sina butiker i Stockholms city. En av de tre butikerna är den allra första Stadiumbutiken som öppnade den 25 mars 1987 på Sergelgatan i Stockholm. Den butiken stänger någon gång i höst.

De andra två butikerna är Sneakers point-butiken i Hästskogången mellan Sergels torg och Gallerian, som redan stängt, och längre bort i samma gång en Stadiumbutik som stängdes den 30 juni.

Stadium har med Stadium, Stadium Outlet och Sneakers Point cirka 180 butiker totalt i Sverige, Finland, Tyskland och Norge.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078