23948sdkhjf

Här är Jula ett steg närmare byggstart

Går vidare med planerna på varuhus i Flygstaden.

Jula har fått positivt besked i byggnadsnämnden och så fort bygglovet vunnit laga kraft väntar byggstrat för detaljhandelskedjans kommande etablering i handelsområdet Flygstaden i Eslöv. 

– Jag är givetvis glad för beskedet. Vi har nu siktet inställt på att öppna varuhuset under 2021. Den här etableringen blir ett standardvaruhus på 3000 kvadratmeter som kommer att byggas enligt Julas nya superlayout. Etableringen innebär också nya arbetstillfällen och totalt kommer cirka 15 medarbetare att rekryteras till varuhuset, säger Jonas Bröthlin, expansionschef hos Jula.

Jula ska öppna i en nybyggnation intill Stora Coop och blir en del i utbyggnaden av köpcentrets tredje etapp som innefattar 10 000 kvadratmeter.

Köpcentret ligger bredvid Eslövs flygfält, vid infarten till Eslöv, och kommer på sikt att bli ett handelsområde på cirka 25 000 kvadratmeter för butiker med volymhandel.

I Skåne har Jula  öppnat ett varuhus i Hässleholm i år och där aktören utöver Eslöv öppnar ytterligare ett varuhus i Löddeköpinge under 2021.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125