23948sdkhjf

Ny duo får uppdrag inom handel hos AMF Fastigheter

Ska bland annat hyra ut pop up-ytor.

Yasemin Fallai har tillträtt som uthyrare inom handel hos AMF Fastigheter. Hon ska ha fokus på Gallerian på Hamngatan i Stockholm. Ny hos fastighetsjätten är även Alice Leffler som klivit in i den nya rollen som uthyrare inom pop-up och korta avtal.

- Förändrade köpbeteenden och den snabbrörliga marknaden som globaliseringen öppnat upp för gör att handeln utvecklas snabbare än någonsin. Vi ser positivt på framtiden och stärker nu upp vårt uthyrningsteam med tre riktigt vassa personer för att på bästa sätt arbeta med handelns utveckling och stärka vår redan starka kontorsaffär, säger Magnus Carlsson, försäljningschef för AMF Fastigheter i en kommentar.


Yasemin Fallai tillträdde i slutet av augusti och kommer närmast från Real Competence där hon var konsult inom uthyrning för handel och kontor med uppdrag hos Vasakronan och Unibail Rodamco Westfield.


Alice Leffler tillträdde den 1 september och har ett förflutet från balnd annat SpoilConcept Communication och kommer senast från en roll som marknadskoordinator för Mood District på AMF Fastigheter.


- Pop-ups är en del av vårt erbjudande som är här för att stanna. Det är ett bra komplement till vårt övriga utbud och förstärker upplevelsen för de som besöker våra handelsplatser. Alice erfarenhet inom marknadsföring passar perfekt för den här rollen och vi är övertygade att hennes kompetens kommer att bli ett bra tillskott till teamet, säger Magnus Carlsson vidare.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078