23948sdkhjf

Från Volvo till modehandlaren – ska leda hållbarhetsarbetet

Na-kd värvar ny CSR-chef.

Anna Winde har rekryterats till posten som CSR director och ska leda och utveckla Na-kds globala hållbarhetsarbete.

Ett uppdrag som innefattar hela kedjan från val av råmaterial, tillverkningsprocess till färdiga produkter.

I arbetet ingår även modeaktörens initiativ inom cirkulärt mode. 

– Na-kd har sedan start stakat ut sin egen väg i den globala modeindustrin. Jag är supertaggad att bli en del av bolaget och att få leda bolagets hållbarhets- och CSR-arbete, i linje med företagets starka värderingar. Jag är övertygad om att så pass ungt och snabbrörligt bolag som Na-kd kan göra skillnad på riktigt i en bransch som är under förändring, säger Anna Winde, i en kommentar.

Anna Winde kommer närmast från Volvokoncernen där hon arbetat under 13 år och senast i rollen som en av koncernens directors of corporate responsibility. 

Hon  har även arbetat som managementkonsult på bolaget. 

– Vi är naturligtvis väldigt glada och stolta över att Anna kommer till oss för att leda vårt arbete mot att bli ett ännu mer hållbart modevarumärke. Vi arbetar i en hög hastighet för att ligga i framkant när det gäller hållbarhet och cirkulärt mode, men också när det gäller hur vi som bolag kan driva positiv samhällsförändring. Annas mångåriga erfarenhet från hållbarhet- och CSR-arbete tillsammans med hennes bakgrund som managementkonsult gör henne till en perfekt rekrytering för att ta vårt bolag till nästa nivå, säger Oscar von Konow, COO, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094