23948sdkhjf

Han öppnar ytterligare butik för Jeansbolaget

Premiär i slutet av november.

Dennis Wallenberg, som sedan tidigare driver butiker för franchisekedjan Jeansbolaget i Luleå och Piteå, öppnar i slutet av november butik i Birsta i Sundsvall, det rapporterar Sundsvalls Tidning.

- Jag har jobbat länge i branschen och sett att Sundsvall är en fungerande stad för andra klädbutiker. Sundsvall är en ganska stor stad, men det finns ingen aktör som liknar oss, säger Dennis Wallenberg till Sundsvalls Tidning.

Enligt uppgift till tidningen har intresse för att öppna i Sundsvall funnits en tid men av de entreprenörer kedjan pratat med tidigare ska ingen ha fått ihop finansieringen.

- Vi vill etablera oss i små och mellanstora städer. Vi bygger upp en kundkrets på ett annat sätt än i storstäderna genom att vi ger god service och har ett attraktivt sortiment. Vi har alla de viktiga jeansmärkena, säger Lars Bergman som är ordförande för Jeansbolaget i Sverige till tidningen.

Trots coronapandemi och utveckling mot allt mer e-handel så vågar Dennis Wallenberg satsa med en tredje butik.

- Det är klart att det är ett riskfyllt beslut och det känns lite nervöst. Men vi får se det som att vi kan vända det till vår fördel. Kunderna finns kvar och vi får utmärka oss som ett ställe med bra service dit man kan gå för att få hjälp. Vi kommer att sticka ut, säger Dennis Wallenberg.

Förutom att vara aktuell med ytterligare en butik så är Dennis Wallenberg även nominerad i kategorin Årets Butik i Habit Fashion Awards. Vinnaren av Årets Butik samt Årets Logistiklösning, Årets Denimleverantör och Habits Hederspris tillkännages den 19 november då Habit livesänder årets upplaga av galan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078