23948sdkhjf

Här öppnar Ambia butik för Appricot Life

Fjärde butiken för butikskonceptet öppnar i Åre.

Ambia Tradings, som är försatt i rekonstruktion, dotterbolag Appricot Life öppnar butik i Centrumhuset i Åre.

Öppningen är planerad till första veckan i december och Apple-återförsäljaren ska hålla öppent året runt och tillhandahålla Apples hela sortiment samt service, reparationer och tillbehör för det digitala livet på kontoret och fritiden. 

Butiken blir den fjärde för konceptet som såg dagens ljus med start i somras öppnade dotterbolaget tre butiker; Kungsgatan i Stockholm, Dragarbrunnsgatan i Uppsala samt Drottninggatan i Örebro.

-Vi tror stenhårt på Åre och ser fram emot att erbjuda företag och privatpersoner tillgång till Apples produkter och service året runt. Tillväxten i Åre är spännande och vi vill gärna göra det ännu bättre att bo och verka lokalt, minska behovet av resor och bidra med service och spännande utbud lokalt. Vi öppnar i början av december och ser fram emot att vara igång till den riktiga julhandeln, säger Peter Selemark, vd, Appricot Life i en kommentar.

Peter Selemark tillträdde som vd i somras och har en bakgrund från bland annat IT-branschen med tidigare anställningar hos exempelvis IBM, DIBS och Bluewater Group.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078