23948sdkhjf

Från Coop till Apotek Hjärtat

Catrin Folkesson blir ny e-handelschef för Icas apotekskedja.

Hon lämnade Coop när kedjan omorganiserade i våras. Nu har Catrin Folkesson klart med nytt jobb hos Icagruppen. Den 1 december blir hon ansvarig för digitala kanaler och e-handel på Apotek Hjärtat.

– Jag är glad över att bli en del av Apotek Hjärtat. Här finns en stark medvetenhet om digitaliseringens betydelse och hur e-handeln ska drivas framåt. Dessutom är det spännande med en ny bransch, säger Catrin Folkesson.

Catrin Folkesson var på Coop i tre år som chef för affärsområdet Online. Dessförinnan var hon åtta år på Clas Ohlson. Hon sitter också i Svensk Handels digitaliseringsstyrelse och i styrelsen för Kjell & Company och den obemannade kedjan Lifvs.

– Det är med stor glädje som jag välkomnar Catrin Folkesson till Hjärtat. Hennes breda erfarenhet av e-handelsfrågor, både vad gäller teknisk utveckling och kundupplevelse, kommer att vara mycket värdefulla framåt. Vi är mitt uppe i en förändrings- och läroresa, med en e-handel som växer så att det knakar, och där Catrin kommer att spela en viktig roll som ledare, säger Anders Nyberg, vd på Apotek Hjärtat. 

Catrin Folksson tillträder den 1 december och tar då även plats i Apotek Hjärtats ledningsgrupp. Fram till dess är Sammi Khayer tillförordnad chef digitala kanaler.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094