23948sdkhjf

Boozt adderar heminredning

”Viktigt steg i satsningen att bygga en fulländad varuhusupplevelse online”.

Under fjärde kvartalet lanserar e-handlaren kategorin Home. Fokus i sortimentet ligger på nordiska hem och inredningsvarumärken i mellan- till premiumprisklassen och planen är att få 200 varumärken med tåget under fjärde kvartalet.

Enligt ett pressmeddelande har Booztrekryterat ett skickligt team av erfarna inköpare och merchandisers”som ska säkerställa att satsningen faller väl ut.

Ambitionen är att heminredningskategorin ska bli en av de största kategorierna för e-handlaren inom de kommande fem åren.

– Vår lansering av kategorin Home är ett viktigt steg i satsningen att bygga en fulländad varuhusupplevelse online. Att kunna handla aktuella märkesprodukter i kompletterande kategorier smidigt och enkelt. Detta kommer att stärka upplevelsen ytterligare för våra kunder som under de senaste åren handlat allt mer från kategorier som kompletterar kärnsortimentet mode; Barn, Sport och Beauty, säger Hermann Haraldsson, vd, i en kommentar.

Inredningsprodukterna ska hanteras i den befintliga hanterings- och distributionslösningen men en skräddarsydd ’shop-in-shop’- lösning har utvecklats för möbelkategorin då e-handlaren menar att heminredningsshopping skiljer sig från modeshopping online.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Samarbete och pandemi islossning för snabbväxande skokedja
De är finalister i ”Årets Centrumutvecklare 2023”
Debatt: Agera nu för att skydda varumärket i den virtuella världen
Mekonomen stänger i Finspång
Hööks testar breddad pop up i Nordstan
Här öppnar Gina Tricot outletbutik
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094