23948sdkhjf

Nya Beyond Retro gånger två

Secondhand-kedjan går från fyra butiker till sex i november.

Sedan tidigare har Beyond Retro fyra fasta butiker baserade i Stockholm, Göteborg och Malmö och snart expanderar vintagekedjan med ytterligare två butiker.

Den 20 november öppnar Beyond Retro butik om 265 kvadratmeter i Triangeln i Malmö och veckan därpå, den 26 november, är det dags för nästa öppning i Gallerian Stortorget i Falkenberg,

I Malmö har kedjan sedan tidigare en permanent outlet och nu öppnar första fullprisbutiken för konceptet grundat i Storbritannien.

– Mottagandet av vår första butik i Malmö har varit magiskt och efter sex år i staden, ser vi nu potential för en fullprisbutik. Det ger oss möjlighet att erbjuda malmöiterna ett bredare ochännu mer kurerat utbud av prisvärd vintage, säger Louise Sundell, etableringsansvarig på Beyond Retro i en kommentar.

Butiken i Falkenberg öppnar butiken i ett nytt och mer hållbart bostadsområde, Kvarteret Hjulet, där stadsdelens Gallerian Stortorget helt är dedikerad till hållbara initiativ.

– Vi på Beyond Retro tycker det är inspirerande med en fastighetsägare som vågar satsa på ett koncept där hållbarhet står i fokus. Genom att expandera vår verksamhet med en ny butik i kvarteret ser vi en möjlighet att öka kunskapen även utanför storstäder om fördelarna medvintage. Vi är exalterade över denna nya möjlighet och hoppas kunna vara en del i att skapa aktiviteter i gallerian, säger Louise Sundell vidare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062