23948sdkhjf

Lyko rekryterar från Ica

Linda Ahlmalm blir inköpschef, chief purchaser officer, hos Lyko. Hon har ett längre förflutet på flera ledande befattningar inom Ica Sverige och kommer närmast från rollen som chef för affärsområdet hälsa och skönhet.

– Jag är supertaggad. Lyko är ett attraktivt varumärke och bolag med långsiktiga mål och starka värderingar som jag är väldigt imponerad av. Jag ser en stor potential att tillsammans med teamet fortsätta utveckla kunderbjudandet genom att fördjupa samarbetet med befintliga och nya leverantörerna. Ser fram emot att vara en del av Lykos tillväxtresa, säger Linda Ahlmalm i en kommentar.

Linda Ahlmalm blir ansvarig för skönhetsbolagets inköpsorganisation och tar plats i ledningsgruppen.

– Det är fantastiskt roligt att vi lyckats rekrytera Linda till Lyko. Lindas erfarenheter att utveckla strukturer och processer är väldigt värdefulla för oss, vi omsätter idag 1,5 miljarder på rullande tolv månader och våra volymer växer snabbt. Inköpsorganisationen och Lindas arbete är helt avgörande för vår förmåga att fortsätta växa med lönsamhet och bygga organisationen för framtiden, säger Rickard Lyko, vd, Lyko.Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095