23948sdkhjf

Här öppnar Kjell & Company

I förra veckan kunde Dagens Handel berätta att Kjell & Company drar upp tempot i samarbete med Circle K och öppnar nära 300 expressbutiker i samarbete med bensinstationskedjan.Därtill har detaljhandelskedjan tecknat avtal med fastighetsägaren Grosvenor Europe om ytterligare butiker i fyra av sex av aktörens centrumfastigheter i Sverige.

Förutom nyetablering av en expressenhet, en mindre butik i kombination med serviceerbjudandet ”Låt Kjell göra jobbet”, i Lidingö Centrum handlar det om flytt till nytt läge i Väsby Centrum samt omförhandling av kontrakten för Skärholmen Centrum och Haninge Centrum.

I Väsby etableras det nya konceptet Kjell 2.0 som bygger på ett moderniserat kundmöte där den klassiska kassalinjen har plockats bort och ersatts med serviceinriktade säljstationer.

– Våra centrum fungerar som lokala stadskärnor med funktioner och verksamheter som blir allt viktigare när vi spenderar mer tid nära hemmet. Därför passar en stark aktör som Kjell & Company, som arbetar med personlig service för att lösa kundernas teknikbehov såväl i butik som hemma, väldigt bra in i mixen, säger Carl Strufve, Director Nordics på Grosvenor Europe.

I Sverige äger och utvecklar Grosvenor Europe Bålsta Centrum, Burlöv Center, Skärholmen Centrum, Väsby Centrum, Haninge Centrum och Lidingö Centrum.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062