23948sdkhjf

Entreprenörspris till Julas ägare − prispeng går till gym

Julas ägare och koncernchef Karl-Johan Blank förärades på torsdagen den 26 november Sparbanksstiftelsen Skaraborgs Entreprenörspris för 2020.

Entreprenörspriset, som delas ut av Sparbanken Skaraborg genom Sparbanksstiftelsen Skaraborg, om totalt 25 000 kronor ska användas till personalfrämjande insatser och gå till ett utegym vid Julas Centrallager och Huvudkontor i Skara.

− Jag är givetvis mycket hedrad och glad över det här priset. Det är glädjande för mig och familjen som varit med och byggt upp verksamheten att bli uppmärksammad på det här sättet, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef, i en kommentar.

Prisutdelningen skedde vid en coronaanpassad ceremoni i Skaras stadshus.

− Det är extra roligt att få priset i Skara och Skaraborg, vår hemmaplan, bygden som vi gärna värnar, där vi tillsammans, familjen och alla fantastiska medarbetare, utvecklar många spännande verksamheter varje dag. Det är även kul att få detta pris av just Sparbanksstiftelsen. Sparbanken Skaraborg har genom åren varit en viktig del av uppbyggnaden av Jula och Jula Holdingkoncernen, säger Karl-Johan Blank vidare.

Motiveringen till utmärkelsen lyder;

"Årets pristagare är en stark lokal koncern med en internationell närvaro i sex länder. En koncern med en lång historia som expanderar och etablerar och samtidigt har hjärtat kvar i Skara. Pristagaren har tagit stora kliv mot att bli mer hållbar genom en helt egen CSR-avdelning i ett av företagen. Deras målsättning är att skapa nya möjligheter till en bättre framtid för kommande generationer, de satsar mot att bli klimatneutrala 2030 och de har bland annat investerat i ett miljöteknikbolag, en dryport och i vindkraft. Pristagarens lokala närvaro innebär många viktiga arbetstillfällen och deras senaste förvärv säkrar fortlevnaden för stadens anrika stadshotell".

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109