23948sdkhjf

Mathem och Kronans Apotek i samarbete: "Rätt tajming"

Med start i början av nästa år ska Mathem kunna leverera receptbelagda läkemedel och andra apoteksvaror från Kronans Apotek direkt hem till kunderna tillsammans med matbeställningen. 

– Allt fler människor handlar mat och apoteksvaror på nätet och den utvecklingen har accelererat under coronapandemin. Därför är det helt rätt tajming med det här samarbetet. På Kronans Apotek arbetar vi ständigt med vårt digitala erbjudande och att förenkla för människor i deras vardag. Vi vill nå kunderna där kunderna är och säkerställa att de får tillgång till apoteksprodukter och tjänster när de behöver det. Nu tar vi ytterligare ett steg i den utvecklingen, säger Anders Torell, vd för Kronans Apotek, i en kommentar.

Samarbetet med Kronans Apotek följer på samarbetet som livsmedelshandlaren har med Clas Ohlson.

– Samarbetet med Kronans Apotek är ett viktigt steg i Mathems spännande resa mot ett allt bredare utbud med allt fler varukategorier. Att kunna leverera apoteksvaror, och däribland även receptbelagda läkemedel, är en fantastisk utveckling för våra kunder. Mathems roll som en samhällsviktig tjänst, vilken särskilt tydliggjorts under det senaste året, befästs nu ytterligare med hjälp av Kronans Apotek, säger Johan Lagercrantz, vd för Mathem.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078