23948sdkhjf

Här öppnar Mio – kliver in efter Åhléns

Möbel- och inredningskedjan etablerar sig med nytt mindre koncept i köpcentrum.

Nacka Forum, strax utanför Stockholm välkomnar Mio som ny hyresgäst. Butiken öppnar i början av nästa år och möbel- och inredningskedjan tar över Åhléns tidigare lokaler i köpcentrumet.

Satsningen beskrivs som ett mindre och nytt koncept på 1 100 kvadratmeter som ska serva kunderna genom att "låta hela sortimentet vara köpbart, men inte fysiskt finnas på plats". 

– I de här tiderna behövs två parter för att bygga en riktigt attraktiv butik som är anpassad till rådande situation med hyresnivåer och hyrestider. Och vår nya attraktiva butik är ytterligare en pusselbit i strategin att utveckla Mio till Sveriges destination för möbler och inredning, säger Björn Lindblad, vd, Mio.

Vidare uppger Björn Lindblad att;

– Vi presterar väldigt bra i Stockholm idag med våra nio befintliga butiker, och med ytterligare en etablering på en av Stockholms mest besökta handelsplatser ökar vi tillgängligheten och kommer ännu närmare våra kunder.

Möbel- och inredningskedjan öppnar också upp för fler liknande satsningar i Stockholmsområdet. 

"Hyresavtalet har varit en konstruktiv förhandling med fastighetsägaren för att hitta affärsmässiga villkor för båda parterna", uppger Mio vidare. 

– I Nacka Forum har vi en stark kundbas som efterfrågar prisvärd och kvalitativ heminredning. Det känns därför väldigt roligt att äntligen kunna berätta att möbeljätten MIO öppnar hos oss i början av nästa år, vilket blir ett härligt komplement till vårt nuvarande butiksutbud, säger Maria Liedbergius, vice centrumchef i Nacka Forum.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063